archer@safe.no

Uke info, uke 46

Det er fremdeles mange spørsmål som kommer inn til klubben om diverse ting.

De av personlig karakter kan vi ikke fortelle om her, men det er saker som tar en stor del av tiden vår.

Utenom dette er det mange spørsmål rundt permitteringer og hva som skjer fremover.

Det er planlagt flere møter i neste uke og vi starter allerede på tirsdag med en gjennomgang av permitteringer. Vi vil da se på hele bedriften og det er tariffavtalens tekst som er styrende. Dvs. at det må permitteres ut ifra ansiennitet i hele bedriften, en kan ikke lenger se på de ulike prosjekter separat.

Det nærmer seg oppstart på Statfjord B og på Valhall IP, men det er de 2 plattformene vi vet vil starte. Alt annet er rykter som dessverre ikke er bekreftet, men om vi skal håpe så er oppstart på Ekofisk X i mars / april, det mest sannsynlige.

I flaggavdelingen på Ekofisk er det også varslet en kraftig demobilisering fra 24 til 12 mann. Dette medfører at vi har for mange arbeidsledere, men dette vil bli tatt opp i det kommende møtet på tirsdag.

Wintershall Brage skulle ha kommet med en tildeling sist fredag, men er foreløpig utsatt til 26 november. Personlig har jeg mistet troen på at dette tildeles Archer, men det er lov å håpe.

Vi skal også neste uke ha mnd. møte med bedriften. Det er flere prinsippspørsmål som vil bli tatt opp på dette møtet og dette vil vi informere om etter møtet.

 

Ha en fin helg

Raymond og Reidar.

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 28

Sommertid: Det virker som det fremdeles er sommertid, selv om været på Vestlandet ikke bærer …

TV konferanse 16.-18.sep.2024

SAFE i Archer arrangerer tillitsvalgt konferansen på Kielfergen, Oslo-Kiel tur/retur.Vi oppfordrer på det sterkeste alle …

Ukeinfo, uke 27

Sommertid: Det er absolutt sommertid, selv om været på vestlandet ikke bærer preg av det.Handover …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags