archer@safe.no

Uke info, uke 9

Det har vært en travel uke med mange spørsmål. Noen har vi klart å svare og noen henvendelser får vi ikke sett på før over helgen. Dersom du er en av de som avventer svar, smør deg med litt tålmodighet, så skal vi svare.

Møte om Weatherford ble også denne uken utsatt. Nå går vi inn i en uke hvor IE har årsmøte, så det blir ikke anledning til nytt møte før neste fredag.
Bedriften kom med et forslag til løsning for et par uker siden, vi la våre forslag inn i det tilsendte forslaget og det er det redigerte forslaget vi nå avventer behandling av.

Det er ikke å stikke under en stol, at vi fremdeles sliter med lite arbeid i forhold til bemanningen vår. Det kan resultere i flere permitteringer eller i verste fall oppsigelser. Vi må bare krysse armer og bein og håpe at det dukker opp noen jobber som vi ikke har forutsett. Vi har ikke vært i møte med bedriften om verken permitteringer eller oppsigelser, men det har kommet enkelte signaler om at vi er i en svært presset situasjon.

Så over til de gode nyhetene.

Det ser ut som om at Archer og Seadrill skiller lag og at Archer har sikret seg et godt handlingsrom en lang periode fremover. Dette er i alle fall de signalene som kommer frem i avisene nå for tiden.

Det andre positive er at sykefraværet den siste mnd. var meget positivt og at veldig mange har holdt seg frisk og skadefri. Det er godt nytt både for den enkelte og også for bedriften.

Til slutt: Husk å melde deg på årsmøte om du er tillitsvalgt. Om dere mangler tillitsvalgt på skiftet ditt, gå til valg eller ta kontakt med klubben, så skal vi være behjelpelig.
Du kan lese mer om årsmøte og melde deg på her.

Ha en fin helg

Raymond og Reidar

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 28

Sommertid: Det virker som det fremdeles er sommertid, selv om været på Vestlandet ikke bærer …

TV konferanse 16.-18.sep.2024

SAFE i Archer arrangerer tillitsvalgt konferansen på Kielfergen, Oslo-Kiel tur/retur.Vi oppfordrer på det sterkeste alle …

Ukeinfo, uke 27

Sommertid: Det er absolutt sommertid, selv om været på vestlandet ikke bærer preg av det.Handover …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags