archer@safe.no

Uke info, uke 8

Vi har denne uken vært i nye møter med bedriften om Weatherford. Vi fikk tilsendt et forslag fra bedriften som vi har gitt vår tilsvar på. Det er planlagt nytt møte på tirsdag, så får vi håpe at det kan gi en løsning.

Det er mange som kommer med spørsmål rundt permittering, som f eks.:

“Hvorfor bruker bedriften personell i tett rotasjon, når de har personell permittert?”

Som følge av den siste stillingsreduksjonsordningen kunne bedriften overføre inntil 84 timer fra 2016 til 2017. Disse timene måtte da benyttes innen 12 uker i 2017.

Det betyr at de som skylder timer, i så stor grad som bedriften kan, må reise i en tettere rotasjon.
RP. avtalen sier at en har rett på å være like lenge hjemme som en var ute. Alt annet er frivillig og bedriften kan ikke pålegge en å reise tettere om en ikke ønsker.
Om bedriften pålegger en å reise skal det kompenseres iht. tariffavtalen.

Det er naturlig at bedriften ønsker å benytte seg av timer de har til gode og så lenge en er kvalifisert for jobben, kan en fungere i stillingen.

 

Klubben skal ha årsmøte 4. – 6. april og vi ber alle tillitsvalgte til å sette av disse datoene. Påmeldingen til årsmøte vil bli lagt ut på hjemmesiden i begynnelsen av neste uke.

Til årsmøte har vi invitert representanter fra Storebrand helseforsikring og Falck ”Raskt tilbake”. Om dere skulle ha spørsmål som dere ønsker svar på, send inn spørsmålet til klubben, så skal vi formidle spørsmålet videre slik at vi er sikker på at det blir besvart på årsmøte. Alle svarene fra årsmøte vil bli gjort tilgjengelig for alle medlemmer.

Vi har også invitert bedriften til årsmøte og Roger Pedersen som satt sentralt i forhandlingene om ny pensjonsavtale på NR. Område kommer også på årsmøte. Om dere har spørsmål enten om pensjon eller andre ting som dere ønsker at bedriften skal svare på, send de inn til klubben eller skriv inn spørsmålene i påmeldingsskjemaet til årsmøte.

Husk, alle spørsmål vil bli behandlet konfidensielt.

I tillegg til disse gjestene kommer også K-HVO Bjørn Dyrnes, så det er fullt mulig å komme med spørsmål om vernetjenesten.

Vi har denne uken også svart på mange henvendelser fra medlemmer, så er det noe du lurer på, ta kontakt. Vi forsøker å svare så snart vi kan.

 

 

Ha en fin helg

Raymond og Reidar

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 15

Årsmøtet SAFE i Archer: Vel gjennomført årsmøte. Årsmøtet ble gjennomført på Quality Hotel Gardermoen og …

Ukeinfo, uke 14

Årsmøtet SAFE i Archer: På tirsdag starter årsmøtet til SAFE i Archer. Første dagen vil …

Påskehilsen

Vi ønsker deg og dine en god påske! Nå er det endelig påskefri for mange, med …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags