archer@safe.no

Uke info, uke 7

Veslefrikk A

Som kjent tvistet vi saken med arbeidstidsordningen og den ensidige endring bedriften gjorde på VFA. Denne tvisten hadde vi sammen med Industri Energi og vi møtte i felles møte opp mot NR. Vi er også enige i om å gå ut med likelydende informasjon til medlemmene. Resultatet fra protokollmøte i Oslo er at alle parter er enige i at bedriften har brutt tariffavtalen. Det er også enighet om at denne saken tidligere har vært prøvd i arbeidsretten av et annet selskap og derfor ikke er nødvendig å fremmes flere ganger.

Bedriften ble pålagt å bringe saken i tariffmessig orden.

IFS.

Feilføringer av time sedler og reiseregninger. Dette er et tema som til stadighet er oppe i mnd. møte.  Vi har foreslått fra fagforeningen sin side å sende RR og time sedler tilbake til hver enkelt, slik at de må rette opp i feilføringer. Det betyr at det kan ta meget lang tid fra du sender RR til du får pengene. Det samme gjelder tillegg på lønn. Dersom noen fører overtid, nattillegg, du tillegg feil, risikerer en å ikke få dette før en selv har rettet opp feilene på time seddelen.
For å unngå at dette blir resultatet, må dere være litt mer nøye når dere fyller ut RR og timesedler.

Grunnkurs for Tillitsvalgte.

SAFE arrangerer første uken i mars ett grunnkurs for tillitsvalgte. Vi oppfordrer de som har mulighet til å ta dette kurset.

Vakttelefon.

SAFE i Archer har fått noen spørsmål om den som har personalvakt hos Archer også har oversikt over engineering og wireline. Vi har tatt dette opp med bedriften og det forsikrer de oss om at de har. Den som har vakt skal ha full oversikt over alle som er ute og reiser på Norsk sokkel, for Archer.

Bemanning på klubbkontoret.

Raymond er dessverre sykemeldt og bemanningen på klubbkontoret blir derfor, til tider, redusert. Det kan også bli litt vanskeligere å få tak på undertegnede, men legg igjen beskjed på tlf. svarer eller bruk e-post, så tar jeg kontakt.

 

Ha en riktig fin helg.

Reidar

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 15

Årsmøtet SAFE i Archer: Vel gjennomført årsmøte. Årsmøtet ble gjennomført på Quality Hotel Gardermoen og …

Ukeinfo, uke 14

Årsmøtet SAFE i Archer: På tirsdag starter årsmøtet til SAFE i Archer. Første dagen vil …

Påskehilsen

Vi ønsker deg og dine en god påske! Nå er det endelig påskefri for mange, med …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags