archer@safe.no

Uke info, uke 5

Beklager at uke info kommer litt sent denne gangen, men det skyldes møter i Stavanger hele siste uke og sent fly til Bergen i går.

Reidar sitter i SAFE sitt organisasjonsutvalg og frem mot årets kongress, er det mange ting som må gjennomgås.
Område rederi hadde denne uken også et 2 dagers møte og Raymond og Reidar var tilstede. Det dreier seg først og fremst om å få belyst alle utfordringer som finnes innen vårt område. Det er også veldig nyttig å utveksle erfaringer mellom de ulike bedriftene. Vi ønsker også KCA velkommen til område, de vil nå også ha tariffavtale på vårt område, ved de nye riggene sine.

Opp mot bedriften har vi også hatt mange møter denne uken. Vi er kommet i en situasjon, hvor vi på nåværende tidspunkt blir tvunget til å permittere noen flere ansatte. De det gjelder skal ha fått beskjed og dersom noen av disse føler at de ikke forstår eller er enig i permitteringsvarselet, ta kontakt med klubben. Det er likevel fint om dere sender en e-post eller venter med telefonen til mandag. Det er lite vi får utrettet i helgen, uansett.

Permitteringsvarselet er i første omgang begrenset til max. 12 uker. Nå er det uansett vanskelig å spå om fremtiden, i motsetning til fortiden, men vi håper at det nærmere sommeren vil være en bedring i bemanningen.

Det som dere alle, i alle fall i Statoil operasjoner, har hatt stort fokus på er Weatherford personellelet som går i våre dekks stillinger. Som jeg har skrevet tidligere har vi vært i tvistemøte med foreningene og NR. Som oppfølging til dette hadde vi også denne uken et møte med bedriften. Vi kan dessverre på dette tidspunkt ikke gå ut med detaljer rundt drøftingene, men vi har stor tro på at vi skal klare å få til løsninger som er i ht. loven.

Rask tilbake. Dette har dere hørt før, da det tidligere er sendt ut info om dette til alle ansatte. Dette er et tilbud som bedriften har kjøpt av Storebrand og som betjenes av Falk. Dersom noen blir syk, vil de bli kontaktet av en sosionom som vil kunne hjelpe, rettlede og råde hva du må gjøre for å bli frisk. For at de ikke skal bruke tiden sin på influensa og lignende plager, som går over i løpet av 7 til 10 dager (med en Cognac allerede i løpet av en drøy uke), vil bedriften først ta kontakt for å kartlegge dette. Vi var på fredag på kurs sammen med koordinatorene og K-HVO i Archer, det som vi  sørget for å forsikre oss om var taushetsplikten. Både Falk, Storebrand og Archer forsikret at personlig og konfidensielle opplysninger bli behandlet i ht. loven. Dvs. at ingen opplysninger vil bli formidlet til Archer, dersom ikke den ansatte har gitt beskjed om at dette kan formidles. Dette gjelder diagnose, behandling osv.

Helseforsikringen vår i Storebrand har som følge av den nye avtalen blitt endret for offshoreansatte (dette er et eksklusivt tilbud til alle offshore). Det betyr at de som har lastet ned appen fra Storebrand må endre avtale nr. i appen. For de som ennå ikke har lastet ned denne, anbefaler vi at dere gjør det, snarest. Dere finner den i App store ”Storebrand bli frisk”.
Det nye avtale nr. er 1188557

Ha en fin helg

Raymond og Reidar

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 24

Arbeid på land i på periode: Det har kommet en del spørsmål rundt dette med …

Ukeinfo, uke 23

Permitteringer: Det har kommet noen spørsmål om permitteringer og utvelgelse. Klubben har vært helt klar …

Ukeinfo, uke 22

Permitteringer: Det har vært kjent og vi har også skrevet om dette på hjemmesiden tidligere. …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags