archer@safe.no

Uke info, uke 49

Vi hadde i dag møte med bedriften ang. bemanningssituasjonen i plattform boring, der vi ble informert om følgende:
På Ula er det pr.dd. ned rigging av utstyr, dette vil vare til mellom 23. og 30. desember. Ula vil i denne perioden ha en POB på 22 personer (tot 66). Fra 1. januar er det planlagt å kjøre en coiltubing jobb gjennom riggen (varighet ca. 1 mnd). Dette medfører en POB på ca. 18 personer (tot 54). Dermed skal ikke riggen ned på «idle rig crew» POB 4 personer (tot 12) fra 1. januar, slik som tidligere antatt. Det er også behov for noe ekstra personell etter coiltubing jobben (nedvasking av riggen), dette kommer i tillegg til «idle rig crew». Antall er ikke fastsatt enda, men det antas i det minste å være +/- 4 personer. Viktig å bemerke at dette er planen i dag, og at den kan forandre seg. Uansett så gjør denne meldingen at bemanningssituasjonen ser litt lysere ut i en periode. Vi er avhenging av at alle ansatte sammen med bedriften, finner gode bemanningsløsninger for å unngå oppsigelser. Har du gode forslag til løsninger, ønsker vi at du tar kontakt med oss.

Ingenting nytt om tildelingen av Rigg 66/EldA kontrakten, det er sagt at avgjørelsen blir tatt av CopNo medio desember. Vi krysser fingrene for at kontrakten blir tildelt Archer. Som skrevet tidligere er vi avhengig av å få denne på plass, for å unngå oppsigelser.

Når det gjelder Veslefrikk og skiftordningen deres, er siste nytt protokollen som ble signert forrige uke med bedriften. Det blir ingen endring av skiftordningen før tidligst 12. desember.
Se protokollen her

Forrige helg (28-30.nov) avholdte SAFE kongress i Sandnes. Kort oppsummert ble SAFE ledelsen gjenvalgt og det ble vedtatt at SAFE fortsetter i YS, klikk her for å lese mer.
Vår klubbleder Reidar Rikstad ble valgt inn i SAFE sin kontrollkomite, les mer om valgene her.

Ønsker alle våre medlemmer er riktig god helg.

 

Reidar og Raymond.

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 28

Sommertid: Det virker som det fremdeles er sommertid, selv om været på Vestlandet ikke bærer …

TV konferanse 16.-18.sep.2024

SAFE i Archer arrangerer tillitsvalgt konferansen på Kielfergen, Oslo-Kiel tur/retur.Vi oppfordrer på det sterkeste alle …

Ukeinfo, uke 27

Sommertid: Det er absolutt sommertid, selv om været på vestlandet ikke bærer preg av det.Handover …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags