archer@safe.no

Uke info, Uke 41

Det er ikke tvil om at vi er inne i en tøff periode, både for bransjen og også for bedriften. Endrede betingelser, borestopp og plattformer i stopp, har betydning også for oss i Archer.
Fagforeningene er blitt enige med bedriften om at personell kan bli overført til ressurspool (RP.)i en periode på opptil 6 mnd. Vi er også enige med bedriften om at RP. utvides til ca.9 %. Vi er enige om at utgangspunktet for overføring til RP. skal være ansiennitet, men det vil forekomme unntak hvor kompetanse, sammensetning av skift osv. vil telle inn.
Det skal lages lister for overføring til RP. og hver enkelt vil få beskjed.

Vi har i denne uken startet diskusjonen rundt Archer sine utfordringer i mnd. som kommer og hva vi kan være med på å bidra med, for å gjøre følgene for hver enkelt minst mulig.

Det vil forhåpentlig vis også bli en ny runde hvor det blir tilbudt ”pakker” til de som kan gå av med pensjon. Det er ennå ikke noe som er i boks, og om det blir aktuelt vil de som kan søke få beskjed om dette. Vi vil også komme med informasjon, hvis og når dette blir aktuelt.

Det er helt klart at kreftene på klubbkontoret i tiden fremover vil brukes på å få til best mulige ordninger for hver enkelt. Det kan derfor i perioder bli vanskelig å få tak på oss. Det enkleste vil bli å sende en e-post, så tar vi kontakt så snart som mulig.

Det går også fortiden rykter om ny skifte dag på Veslefrikk. Dette er rykter og frem til det blir bekreftet er det ikke mulig å forholde seg til dette. Vi kan ikke gå ut med info bygget på rykter. Så snart vi har noe konkret, vil vi gå ut med dette.

Dersom noen ønsker å ta ut et år ulønnet permisjon, for å reise på jordomseiling, er det rette tidspunktet å søke om dette. (en Lottogevinst kan jo være greit å ha i bakkant)

 

Ha en fin helg

Reidar og Raymond

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 15

Årsmøtet SAFE i Archer: Vel gjennomført årsmøte. Årsmøtet ble gjennomført på Quality Hotel Gardermoen og …

Ukeinfo, uke 14

Årsmøtet SAFE i Archer: På tirsdag starter årsmøtet til SAFE i Archer. Første dagen vil …

Påskehilsen

Vi ønsker deg og dine en god påske! Nå er det endelig påskefri for mange, med …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags