archer@safe.no

Uke info, uke 40

Overtallighet i boring
Vi hadde denne uken møte med bedriften der vi fikk en gjennomgang av overtalligpersonell. Bedriften vil innen midten av oktober sende ut oppsigelse til de med 1 mnd. oppsigelsestid. Fagforeningene vil deretter få tilsendt fullstendig oppdatert liste over ansatte som er oppsagt. Vi vil da kunne ta en gjennomgang og dobbelsikre at prosessen er gjennomført etter prinsippene som er blitt avtalt. Vi kan dessverre ikke svare på spørsmål om ansiennitet, hvor ligger jeg på listen, NN har kortere ansiennitet enn meg, mm.

Tidligere denne uken fikk vi dessverre beskjed om at EkoK går i borestans feb/mar 2016. Det ligger i kortene at denne endringen kan få negative konsekvenser for sysselsettingen i Archer, men dette vet vi ikke noe om før drøftingen mellom bedriften og fagforeningene er i gang. Det er pr. dd. ikke satt opp dato for drøftelsesmøte, vi vil komme tilbake med mer info om dette senere.

Vi har ikke fått svar fra Statoil angående Veslefrikk enda, men håper at Statoil tar en avgjørelse i løpet av oktober måned.

Mnd. møte med bedriften
Vi hadde i går mnd. møte med bedriften, her er et lite resyme:
Det jobbes med å gi alle ansatte egen Archer mail, dette vil mest sannsynlig være klart rundt nyttår.
De av dere som har sendt inn personlige saker til oss, har fått tilbakemelding på dette. Dersom du savner tilbakemeldingen, vennligst gi oss beskjed.

Helseattest
Bedriften ser at mange leger tar opp mot kr.2000.- for en helsesjekk, dette burde maks koste kr.13-1400.-. Dersom du skal fornye ditt helsesertifikat oppfordrer vi deg til å «prute» på prisen dersom den overstiger 1400.- kroner. Til info så har bedriften avtale med International SOS (tidligere Kokstad BHT) som holder til i Stavanger, Bergen og Haugesund. De fakturerer Archer for kr.1100.- pr. helseattest, i tillegg slipper du å legge ut for helsesjekken. Her finner du besøksadressen: International SOS

Ønsker alle en fin helg!

Hilsen
Reidar og Raymond

SAFE jobber for et rettferdig arbeidsliv

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 15

Årsmøtet SAFE i Archer: Vel gjennomført årsmøte. Årsmøtet ble gjennomført på Quality Hotel Gardermoen og …

Ukeinfo, uke 14

Årsmøtet SAFE i Archer: På tirsdag starter årsmøtet til SAFE i Archer. Første dagen vil …

Påskehilsen

Vi ønsker deg og dine en god påske! Nå er det endelig påskefri for mange, med …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags