archer@safe.no

Uke info, Uke 39

…..dessverre for Reidar så hektisk at han har måtte delta på møter (via tlf.) selv om han er på ferie i Tyrkia. Det er ikke noe nytt å komme med fra møtene, da vi allerede har informert dere om det vi vet så langt.

Her er stikkord fra noen av det vi har jobbet med denne uken: Møtevirksomhet, personlige saker, etterarbeid TV konferansen, planlegging neste styremøte (22.nov), SAFE kongressen (28-30.nov), profilering, budsjett, verving, med mer.

SAFE i Archer skal ha AU møte onsdag 1.okt., torsdag 2.okt skal vi i mnd. møte med bedriften. Dersom du har meldt inn saker til klubbkontoret og fått tilbakemelding om at vi skal ta saken opp i disse møtene, vil du få tilbakemelding/status rapport tidligst fredag 3.okt. Hører du ikke noe fra oss innen 8.okt, setter vi pris på om du ”purrer” på oss.

Ellers kan vi informere om at SAFE tar sterk avstand fra regjeringens forslag til endringer i arbeidsmiljøloven, som vil innebære generell adgang til midlertidige ansettelser. SAFE synes forslagene er sterkt urovekkende.
Klikk her for å lese mer.

Det var alt for denne gang, ønsker alle en riktig fin helg.

Hilsen
Raymond og Reidar

SAFE jobber for et rettferdig arbeidsliv

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 15

Årsmøtet SAFE i Archer: Vel gjennomført årsmøte. Årsmøtet ble gjennomført på Quality Hotel Gardermoen og …

Ukeinfo, uke 14

Årsmøtet SAFE i Archer: På tirsdag starter årsmøtet til SAFE i Archer. Første dagen vil …

Påskehilsen

Vi ønsker deg og dine en god påske! Nå er det endelig påskefri for mange, med …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags