archer@safe.no

Uke info, Uke 37

Først og fremst ønsker jeg å takke alle tillitsvalgte som var med på TV konferanse til Kiel 5. – 7. september. Vi hadde med oss Tellef Hansen fra De Facto og han klarte å holde oppmerksomheten til alle delegatene, gjennom hele konferansen.

Nå har alle delegatene fått tilsendt kursunderlagene og resultatet som de selv var med på å lage, men dersom det er tillitsvalgte som ikke var med, men likevel har interesse av å sette seg inn i dette, ligger alle dokumentene ute på: Tillitsvalgte

Bedriften har også meddelt oss at stoppen på SFB ikke får de helt store følgene for bemanningen. Dette fordi det under borestoppen vil bli en bemanning på 18 – 20 personer. Resterende bemanning vil vi helt sikkert klare å plassere. I alle fall er det ikke grunn til å få «panikk». Vi tenker mere på våre kollegaer i andre boreselskaper samt vedlikehold som Bilfinger, Aker osv. som blir rammet med oppsigelser «over en lav sko.»

Det kan sies mye om den situasjonen vi er i nå og hva som kommer. Vi som har vært med i noen år, vet at det snur og at ting bedrer seg. Det er selvfølgelig liten trøst til de som blir rammet i denne omgang. For oss som sitter sentralt i fagforeningene og får henvendelser, både fra nåværende og tidligere kollegaer, ser betydningen av å være organisert. Tro gjerne at ting ikke skjer meg, men vit at dersom du skulle komme opp i en situasjon, kan det være greit å ha en fagforening i ryggen. Vi kjemper for at alle skal ha greie og ordnede arbeidsforhold, men det er først og fremst våre medlemmers interesse vi setter i høysetet.

Alle snakker varm om medlemsfordeler og forsikringer, men har DU FORSIKRET ARBEIDSFORHOLDET DITT.

Ha en riktig fin uke.

Reidar og Raymond.

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 15

Årsmøtet SAFE i Archer: Vel gjennomført årsmøte. Årsmøtet ble gjennomført på Quality Hotel Gardermoen og …

Ukeinfo, uke 14

Årsmøtet SAFE i Archer: På tirsdag starter årsmøtet til SAFE i Archer. Første dagen vil …

Påskehilsen

Vi ønsker deg og dine en god påske! Nå er det endelig påskefri for mange, med …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags