archer@safe.no

Uke info, uke 36

Det er nå sendt ut varsel om mulig oppsigelse og stillingsnedrykk (innkallelse til 15.1 møte) til alle som kan bli berørt av dette. Klubbene har mottatt oppdaterte ansiennitetslister fra bedriften, hvor de som har mottatt varsel er markert. Det gjenstår mye arbeid i fm. disse listene og IE og SAFE i Archer skal sammen gå gjennom listene.
Vi kan ikke opplyse slike ting som, hvor mange er det foran meg på listen, hvilke nr. har jeg, når ble NN ansatt og når rykket han opp. Det du kan få vite er dine egne data, men disse skal være korrekte dersom du har rettet opp og returnert CV`en som du fikk tilsendt tidligere.
Om du har spørsmål rund oppsigelses prosess og utvelgelsen kan du ringe eller sende e-post til klubben din. De som har mottatt varsel om mulig oppsigelse og stillingsoppsigelse, har rett etter AML § 15.1  til et møte, for å diskutere om det finnes forhold som gjør at oppsigelsen/stillingsoppsigelsen ikke kan gjennomføres. Dersom du mener at reglene ikke er fulgt, eller at du har så mektige sosiale grunner at bedriften må ta hensyn til disse, skal du be om møte. Dere har også rett på å ta med bistand til dette møte om dere ønsker det, og da anbefaler vi at du tar kontakt med klubbkontoret . Det er heller ikke noe i veien for å gjennomføre et slikt møte på tlf. dersom du er komfortabel med det.

Vi har også måtte redusere staben i engeneering. I slutten av august ble 6 mann oppsagt og 4 mann overflyttet til boring. Grunnen til dette var mangel på arbeidsoppgaver.

Vi har også fått spørsmål angående ansiennitets beregning for tidligere lærlinger. Lærlingene fikk med seg ansiennitet for læretiden i 2010 iht. tariffavtalen. Lærlingene som var ferdig i 2009 med læretiden har fått 1 år + 1 dagen dag ekstra ansiennitet og de som var ferdig i 2008 fikk 2 dager ekstra, slik at de har lengre ansiennitet.

God helg.

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 15

Årsmøtet SAFE i Archer: Vel gjennomført årsmøte. Årsmøtet ble gjennomført på Quality Hotel Gardermoen og …

Ukeinfo, uke 14

Årsmøtet SAFE i Archer: På tirsdag starter årsmøtet til SAFE i Archer. Første dagen vil …

Påskehilsen

Vi ønsker deg og dine en god påske! Nå er det endelig påskefri for mange, med …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags