archer@safe.no

Uke info, uke 35

SAFE i Archer har fått mange spørsmål, men har lite svar å gi. Det ble i slutten av sist uke kjent at Archer hadde fått en faseendring på SFB. Hva dette betyr for de ansatte er i skrivende stund ikke kjent.

Det jeg vil si, som klubbleder, er at vi har vært gjennom dette tidligere og i de aller fleste tilfeller har det løst seg veldig greit. Det er overhodet ikke grunn til panikk og

ikke la dere påvirke av ”ryktene” i kaffebaren. De tillitsvalgte skal ha et møte med bedriften på mandag, men jeg tror jo ikke vi får avklaring på alle spørsmål allerede nå. Vi skal informere dere så snart vi har noe nytt.

Reidar har i perioden siden landsmøte i 2013, vært representert i SAFE sitt organisasjonsutvalg. Dette arbeidet nærmer seg nå slutten for en del av spørsmålene i hver fall, selv om noe ikke får avklaring, eller delvis avklaring før på den kommende kongress. Dersom du ikke aner hva jeg snakker om, sjekk det ut her:

SAFE-kongress 2014

Om du ikke husker medlems nr. ditt, ta kontakt så får du det.

Som jeg skrev sist uke har bedriften informert oss om at de på Ula, vil kalle inn og flytte personell med mye sykefravær over i ressurspoolen. Nå har vi klart å få til et møte, også det på mandag. Vi får se hva bedriften har å komme med på dette møtet og vil legge planene for videre handling, etter at møtet er ferdig.

Som jeg også skrev sist uke, men lar stå denne uken også, er info om mnd. møte.

I forbindelse med at Gard Lunde er ute i pappa perm, har det vært et opphold i mnd. møtene. Det første er planlagt til 2. Oktober, men har dere noen saker som dere mener vi må ta opp, så send de inn til klubbkontoret, så melder vi de inn. Vi har allerede flere saker på agendaen.

Vi minner om Veslefrikk og dag/natt skiftene, som bedriften ensidig endret. Her har vi heller ikke klart å komme frem til løsninger, ennå. Det betyr ikke at vi ligger på latsiden i saken, men det er ikke enkelt å komme frem til løsninger.

Vi ønsker dere alle en fin helg.

 

Reidar og Raymond.

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 15

Årsmøtet SAFE i Archer: Vel gjennomført årsmøte. Årsmøtet ble gjennomført på Quality Hotel Gardermoen og …

Ukeinfo, uke 14

Årsmøtet SAFE i Archer: På tirsdag starter årsmøtet til SAFE i Archer. Første dagen vil …

Påskehilsen

Vi ønsker deg og dine en god påske! Nå er det endelig påskefri for mange, med …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags