archer@safe.no

Uke info, uke 35

Vi har denne uke satt flere rekorder… i Bergen. 🙂
Det er stort sett det mest interessante som har skjedd denne uken.

Vi har hatt møte med bedriften og har startet en gjennomgang av de som er permittert.

Det er dessverre ikke så mye nytt på kontrakts fronten å meddele og pr. dags dato har vi kun 1 boreoperasjon gående.
Når det gjelder Wintershall, Brage kontrakten, så har vi fått opplysninger om at tildelingen skal skje ila sep.2016. I dag er det ingen boring på Brage, men planlagt oppstart er satt til februar 2017.
Dersom Archer vinner borekontrakten på Brage, vil dette kunne bidra til en sysselsetting på 70-80 ansatte i Archer.
Som informert om tidligere, er det planlagt oppstart boring på Ekofisk K og Valhall IP i starten av 2017. Får vi i tillegg tildelt kontrakt på Brage med oppstart boring i februar 2017, medfører dette at alle permitteringer blir trukket tilbake og det er ikke utenkelig at Archer også må gå til ansettelser igjen. Vi har mange gode kollegaer som har blitt oppsagt de siste to årene, det hadde vært svært hyggelig å kunne tilby disse jobb i Archer igjen. Vi krysser fingrene og håper på at dette skjer.

Klubben har også startet å se på lister over personell som kommer over fra Odfjell. Vi må sikre at de får en god mottakelse og føler seg velkommen i Archer og i SAFE klubben.

Vi har også lagt ut påmelding til tillitsvalgt konferansen og oppfordrer alle tillitsvalgte om å melde seg på i dag, klikk her for å lese mer

Vi har nå fått på plass Intranett /lukket område på vår hjemmeside. Du får tilgang ved å klikke på ”LOGG INN” (som du finner oppe i venstre hjørne eller midt på forsiden vår).
Når du er logget inn vil du se at det kommer opp ett ekstra felt som heter ”MEDLEM” (i det grå meny feltet mellom NYHETER og MEDLEMSFORDELER).
Brukernavn og passord ble sendt ut til alle 28.jul.2016. Dersom tilsendt passord ikke fungerer, kan du tilbakestille passordet (oppe i venstre hjørne). Brukernavnet er emailadressen du mottar SAFE i Archer nyhetsmailen på.
Pr. dags dato har vi lagt ut 2 protokoller, vi vil informere dere når det blir lagt ut annen info. Ta kontakt med klubbkontoret dersom du savner noe på vårt Intranett.

Ønsker alle en fin helg!
Hilsen
Reidar og Raymond

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 15

Årsmøtet SAFE i Archer: Vel gjennomført årsmøte. Årsmøtet ble gjennomført på Quality Hotel Gardermoen og …

Ukeinfo, uke 14

Årsmøtet SAFE i Archer: På tirsdag starter årsmøtet til SAFE i Archer. Første dagen vil …

Påskehilsen

Vi ønsker deg og dine en god påske! Nå er det endelig påskefri for mange, med …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags