archer@safe.no

Uke info, uke 34

I Archer står vi nå foran en meget spennende tid. Topaz har startet sin første tur i Nordsjøen og er i skrivende stund på vei om bord i Heimdal. De tillitsvalgte i Archer inkl.  vernetjenesten fikk på plass de tingene vi måtte før oppstart av inn løft til Heimdal.

Dette har vi allerede informert om på hjemmesiden vår.

Her er de første bildene:

Innløft TopazTopaz3Topaz

Vi håper at alle lykkes fullt ut med dette prosjektet og ønsker alle lykke til.

 

SAFE i Archer sin tillitsvalgtkonferanse nærmer seg med og det er pr. dato 35 påmeldte delegater. I år blir det Tellef Hansen fra De Facto som skal kurse delegatene.

 

Vi håper også at vi en av de første dagene vil motta nye T-skjorter. Disse vil vi fortløpende sende ut i havet. De tillitsvalgte på hvert skift står for utdeling. De som trenger størrelse S og 3XL, må gi beskjed til klubbkontoret, så sender vi disse hjem til dere.

Her er linken som du fyller ut:

https://docs.google.com/forms/d/1BDxRx7ac-HM4cOtvvPGGlysKYi6nDVkDfH9TIunSfZs/viewform?usp=send_form

 

I forbindelse med at Gard Lunde er ute i pappa perm, har det vært et opphold i mnd. møtene. Det første er planlagt til 2. Oktober, men har dere noen saker som dere mener vi må ta opp, så send de inn til klubbkontoret, så melder vi de inn. Vi har allerede flere saker på agendaen.

Bedriften har også informert oss om at de på Ula, vil kalle inn og flytte personell med mye sykefravær over i ressurspoolen. De tillitsvalgte i Archer har bedt om et møte med bedriften, for å drøfte saken. Bedriften har gitt beskjed om at de ikke ønsker å møte oss og legger heller opp til en konfliktlinje. Dette betyr at vi i stedet for å diskutere saken på forhånd, må ta en kamp i etterkant.

Vi minner om Veslefrikk og dag/natt skiftene, som bedriften ensidig endret. Her har vi heller ikke klart å komme frem til løsninger, ennå. Det betyr ikke at vi ligger på latsiden i saken, men det er ikke enkelt å komme frem til løsninger.

 

Vi ønsker dere alle en fin helg.

Reidar og Raymond.

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 28

Sommertid: Det virker som det fremdeles er sommertid, selv om været på Vestlandet ikke bærer …

TV konferanse 16.-18.sep.2024

SAFE i Archer arrangerer tillitsvalgt konferansen på Kielfergen, Oslo-Kiel tur/retur.Vi oppfordrer på det sterkeste alle …

Ukeinfo, uke 27

Sommertid: Det er absolutt sommertid, selv om været på vestlandet ikke bærer preg av det.Handover …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags