archer@safe.no

Uke info, uke 34

For første gang på lenge har vi positive nyheter å komme med.
Det ser ut som om de sist annonserte permitteringer vil bli kraftig redusert.

Nå har vi ikke full oversikt ennå og vi kan heller ikke si noe om hvilke prosjekter som får en endring. Mange av dere har sikker hørt rykter og vi håper at disse ryktene slår til. Bedriften velger derfor å sysselsette flest mulig og de som har fritur til gode, vil måtte avspasere denne og vil da sitte igjen med et så ”lite” skyldig timetall at bedriften ikke ser nytten av å permittere disse.

Som mange også har fått med seg, har vi sendt ut invitasjon til tillitsvalgtkonferanse i oktober. Vi har i år lagt konferansen så sent på året, at våre nye tillitsvalgte som kommer over fra Odfjell også kan få være med på konferansen.
Vi har dessverre ennå ikke oversikt over de som kommer over fra Odfjell, men vil ta vel i mot alle. Vi håper derfor at alle TV både ”gamle” og ”nye” benytter anledningen til å delta på konferansen.

Som beskrevet i siste ukes info, lovet vi at ”lukket område” skulle vært oppe å gå. Nå viser det seg at leverandøren vår også må ha ferie og det har han denne uken. Det kan derfor ta en uke eller to før dette er på plass, vi vil sende ut info når det “lukket område” er oppe å går.

Dersom dere har spørsmål om TV konferansen, ikke nøl med å ta kontakt.

Ha en fin helg.

Reidar og Raymond

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 28

Sommertid: Det virker som det fremdeles er sommertid, selv om været på Vestlandet ikke bærer …

TV konferanse 16.-18.sep.2024

SAFE i Archer arrangerer tillitsvalgt konferansen på Kielfergen, Oslo-Kiel tur/retur.Vi oppfordrer på det sterkeste alle …

Ukeinfo, uke 27

Sommertid: Det er absolutt sommertid, selv om været på vestlandet ikke bærer preg av det.Handover …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags