archer@safe.no

Uke info, uke 31

Det finnes fortsatt håp, håp om sommer og varme den siste delen av sommeren, eller håp om positive meldinger om oppstart av prosjekter. Av disse håpene er det nok ønske om noen positive tilbakemeldinger, som står øverst på ønskelisten.

Da jeg reiste på ferie for ca. 4 uker siden, var det midt i en hektisk periode med oppsigelser. Dette var nok ikke ideelt, men disse oppsigelsene kom like brått på oss på klubbkontoret, som de gjorde for dere i havet. Selv vi som jobber på kontoret må ha litt ferie, innimellom.

Forhåpentligvis fikk jeg svart på alle de spørsmål som dukket opp på e-post og tlf. Vi slet litt med å komme frem til en enighetsprotokoll med bedriften, i fm. denne oppsigelsesrunden. Da blir det vanskelig å gå ut å informere på hjemmesiden. Bordet fanger, er det et uttrykk som heter og det var nok noe av dette vi tenkte på da vi ikke skrev så mye om dette, under prosessen. Bare til avklaring, vi ble enig med bedriften, tilslutt.

Til dere som nå er rammet og dermed har mistet jobben, må jeg bare takke for medlemskapet i SAFE og beklager så mye at vi ikke kunne være med å redde arbeidsplassene deres. Dere har alle vært gode medlemmer og det skjærer meg i hjertet med alle som nå ikke lenger har Archer som arbeidsplass. Jeg håper dere alle har funnet, eller finner løsninger som hjelper dere videre.

Så må jeg få sitere en av lederne våre som sa ca. dette.: ”Jeg er imponert over profinaliteten de oppsagte utviser. De står på og gjør jobben sin 100%.

Selv om alle nå mister jobben som følge av nedskjæringer i bransjen og alle har gjort en god jobb i den tiden de har vært ansatt, er det gjerne det siste de gjør som blir sittende igjen som et minne”.

Jeg må bare si meg enig og håper at dere om ikke så lenge, igjen jobber for Archer.

Eller finnes det ikke noe nytt å informere om.

Mvh.

Reidar.

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 24

Arbeid på land i på periode: Det har kommet en del spørsmål rundt dette med …

Ukeinfo, uke 23

Permitteringer: Det har kommet noen spørsmål om permitteringer og utvelgelse. Klubben har vært helt klar …

Ukeinfo, uke 22

Permitteringer: Det har vært kjent og vi har også skrevet om dette på hjemmesiden tidligere. …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags