archer@safe.no

Uke info, uke 31

Uken bære fremdeles preg av sommer og ferietid. Reidar har vært på jobb denne uken, etter 3 ukers ferie. Det er også flere av HR medarbeiderne på kontoret til Archer.

Det har kommet mange spørsmål fra dere i havet om ressurspool, fast skift og plattformer. Vi skal i møte med bedriften i neste uke og håper å kunne svare flere av de som har kommet med spørsmål, etter møte. Det er først og fremst ansiennitet som er bestemmende for fast skift og ressurspool avtale og vi jobber sammen med bedriften for å få på plass dette.

Det er i skrivende stund ingen tilbakemelding fra Repsol om Gyda, men personlig er jeg optimist. Nå vet jeg at jeg har ”gått på tryne” med optimismen min tidligere, men bedre optimist enn pessimist.

Signalene fra bedriften nå er bra og det har vært litt mer arbeid enn tidligere beregnet, slik at det har vært behov for folk. Det er bra, håper det fortsetter.

Raymond tar ferie fra 5. august og blir borte frem til 21. august

Minner også på at påmeldingen til årets tillitsvalgt konferanse er ut, så her må dere tillitsvalgte hive dere rundt å melde dere på.
Har dere spørsmål, ta kontakt. Klikk her for info og påmelding 

 

Ha en fin helg.

Reidar og Raymond.

 

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 24

Arbeid på land i på periode: Det har kommet en del spørsmål rundt dette med …

Ukeinfo, uke 23

Permitteringer: Det har kommet noen spørsmål om permitteringer og utvelgelse. Klubben har vært helt klar …

Ukeinfo, uke 22

Permitteringer: Det har vært kjent og vi har også skrevet om dette på hjemmesiden tidligere. …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags