archer@safe.no

Uke info uke 3

Dette medfører at vi skriver uenighetsprotokoll, som er en grei måte å ta en sak videre på når vi ikke klarer å bli enige lokalt.

Veslefrikk A.

Her hadde vi et møte på tirsdag og da det som kjent ikke var mulig å få byttet skiftedag, skriver vi en uenighetsprotokoll og tar saken videre den veien. Etter vår mening er det tariffavtalen som er styrende for valg av skiftordninger og ikke operatøren og det de finner for godt. Vi skal holde dere orientert om videre saksgang.

Dispute hours.

Dette ble for noen år siden innført ( etter inaktive fra Kjersti Sæbbø) for å kunne spore timer det var uenighet rundt, tidligere var ikke det mulig. Problemet var at listen med dispute hours bare vokste, uten at den ble saksbehandlet. Det medførte at det er timer tilbake til januar 2012 på listen. Nå er vi blitt enige med bedriften om å rydde opp i disse timene og deretter ha listen som fast agenda på mnd. møter.
Noen av timene på listen var veldig lett å bli enige om, da de dessverre ikke har noe hjemmel i tariffavtale. Disse vil bli fjernet fra listen.
Så er det mange timer som burde vært betalt for for lenge siden, men som kommer nå. Det er først og fremst timer som går på ”svingkøy / pulmann køy.
Så har vi timer som vi skriver uenighetsprotokoll på. Her er §13.5 i tariffavtalen (tjenestereiser) en gjenganger. Denne har det vært diskusjon rundt mange ganger, så det er på tide vi får en endelig avklaring på denne.

Topaz.

Vi minner dere også på at Archer fortiden rekrutterer (internt) til Topaz/Heimdal, så dersom dette er noe du har lyst å være med på, husk å søke.
Godkjente leger.

Her hadde vi liggende en link på siden, med godkjente leger. Vi fikk mange henvendelser fra medlemmer om feil på listen. Det må fylkesmannen også ha fått, fordi nå har de fjernet listen fra sin side, noe som medførte at også vi har slettet denne linken.

Årsmøte.

SAFE i Archer skal ha årsmøte 1. – 3. april i Bergen, så vi ber alle tillitsvalgte sette av disse datoene. Dersom dere ikke har TV på skiftet, foreta valg.
Saker til årsmøte må være klubben i hende før 1. mars.
Har dere kandidater til klubbstyret, ta kontakt.

 

Ha en riktig fin helg.

Reidar og Raymond

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 28

Sommertid: Det virker som det fremdeles er sommertid, selv om været på Vestlandet ikke bærer …

TV konferanse 16.-18.sep.2024

SAFE i Archer arrangerer tillitsvalgt konferansen på Kielfergen, Oslo-Kiel tur/retur.Vi oppfordrer på det sterkeste alle …

Ukeinfo, uke 27

Sommertid: Det er absolutt sommertid, selv om været på vestlandet ikke bærer preg av det.Handover …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags