archer@safe.no

Uke info, uke 29

Vi har hatt høy aktivitet hele juli i Statoil operasjoner og vi har kommet til et punkt der vi mangler  kvalifisert personell på dekk i perioden 22.07 – 10.08.

Det er derfor gått ut en forespørsel om noen av de som er med på stillingsreduksjonsordningen i 2016 og som er kvalifisert for disse jobbene, er villige til å jobbe litt mer.

Dersom det ikke er mulig å få fatt i nok kvalifisert personell, må vi ansette noen midlertidig for denne perioden.

Det er ikke slik at vi kan ta inn igjen noen av de oppsagte, da behovet er svært begrenset til denne perioden. Når SFB går i stopp, ( sannsynligvis en gang i september) har vi for mange ansatte. Vi er ennå i drøftinger med bedriften om hvordan dette må løses, men vi håper at det kan løses ved permitteringer.

Arbeidet med å fase inn de ”nye” prosjektene våre er i full gang og fremdriften har, er etter det vi har forstått, god.

Som mange sikkert har fått med seg ser det ut som om investeringslysten til operatørene har økt. Om ikke her i Norge, ennå, så ser vi det på andre felt rundt om i verden. Vi håper at dette også vil nå Norge om ikke så lenge.

Vi har mange permitterte for tiden og håper at vi snart vil se oppstart på felter på Ekofisk og Vallhall, slik at vi kan få våre dyktige ansatte tilbake i jobb.

 

Foreløpig får vi bare ønske alle en fortsatt god sommer.

Raymond og Reidar

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 28

Sommertid: Det virker som det fremdeles er sommertid, selv om været på Vestlandet ikke bærer …

TV konferanse 16.-18.sep.2024

SAFE i Archer arrangerer tillitsvalgt konferansen på Kielfergen, Oslo-Kiel tur/retur.Vi oppfordrer på det sterkeste alle …

Ukeinfo, uke 27

Sommertid: Det er absolutt sommertid, selv om været på vestlandet ikke bærer preg av det.Handover …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags