archer@safe.no

Uke info, uke 25

Veldig mange stiller spørsmål med framtidsutsiktene, når det nå viste seg at Archer ikke fikk noen kontrakt i fm. Johan Sverdrup.
Til dette kan jeg bare si, JS var ikke avgjørende for sysselsettingen i bedriften, men det er andre prosjekter som har større betydning. Vi er avhengig av Veslefrikk, Valhall, Ekofisk altså stort sett alle operatører i Nordsjøen. Dersom disse nå bestemmer seg for ytterligere innstramninger, vil det selvfølgelig gå utover oss også.

Til dette er det akkurat like vanskelig for meg å spå om fremtiden, som for dere.  Jeg er likevel født optimist, så helt til det kommer negative nyheter, velger jeg å se positivt på fremtiden.

Det er nå sommertid, selv om værgudene ikke helt har forstått dette. Det betyr at både Raymond og Reidar tidvis er borte fra kontoret, men en av oss vil alltid forsøke å svare, dersom dere tar kontakt, en av dagene vi ikke er på kontoret. Det kan i sommer månedene være lurt å sende e-posten både til Reidar og Raymond. Det aller beste er derfor å bruke e-posten safe@safeiarcher.no

Så snart vi blir informert om endringer, vil vi meddele dette til dere. Flaggavdelingen er de som sist opplevde endringer da bemanningen gikk fra 48 til 24 mann. For å klargjøre hva som nå er arbeidsoppgavene til dekksbasen i flaggavdelingen og hva som er forventet av stillingen, vil bedriften sende ut skriv til alle i avdelingen.

Den 24. starter meklingen på NR avtalen. IE hadde i utgangspunktet varslet plassfratredelse på Topaz, Heimdal. Denne vi i første omgang ikke bli iverksatt og vil først tas ut som følge av en opptrapping. Det betyr at det fra fagforeningenes side ikke er tatt ut noen Archer prosjekt i første omgang.
Nå er det langt fra mekling til konflikt, så vi satser ennå på en løsning.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en god helg.

Raymond og Reidar.

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 15

Årsmøtet SAFE i Archer: Vel gjennomført årsmøte. Årsmøtet ble gjennomført på Quality Hotel Gardermoen og …

Ukeinfo, uke 14

Årsmøtet SAFE i Archer: På tirsdag starter årsmøtet til SAFE i Archer. Første dagen vil …

Påskehilsen

Vi ønsker deg og dine en god påske! Nå er det endelig påskefri for mange, med …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags