archer@safe.no

Uke info, uke 25

Det har vært en uke med lange dager og sene nattetimer.

Vi kom til slutt frem til et resultat, som sett ut i fra tiden vi er inne i, kanskje er det rette. Vi fikk ett tillegg på 0,5 % på lønnstabellen og den nye tabellen finner du her.

Viktigere enn lønnstillegget denne gang, var å sikre fortrinnsretten til din egen jobb. Vi har nå, for kommende tariffperiode, fått utvidet fortrinnsretten til 2 år dersom du i perioden blir rammet av oppsigelse som følge av nedskjæringer. Dette gjelder de som mottar oppsigelse fra nå og fremover.

Dette vektlegger vi i disse tider som meget viktig også sett opp mot en eventuell endring av pensjonen vår.

Jeg skal lage en artikkel som kun tar for seg dette med pensjon, slik at dere får en mulighet til å sette dere inn i det forslaget som ligger ”på bordet”.

Igjen må jeg minne om at vi ennå ikke har fått på plass ”nyhetsbrev” når vi legger ut nyheter. Raymond og webdesigner jobber hardt med å få på plass en løsning og vi håper å ha noe på plass i løpet av juli.
Uten om dette begynner den nye hjemmesiden å falle på plass, men dersom dere ser feil eller oppdager mangler, gi oss tilbakemelding på safe@safeiarcher.no

I forbindelse med at det snart er oppstart på en ny og viktig brønn på Statfjord C, er vi klar over at det legges en ny kabal med skiftene på Statfjord. Vi har alle ”godt” av å flytte litt på oss, så dersom du kommer på ett nytt skift, stå på og gjør ditt beste. For dere som får inn ”nye” kollegaer, håper vi at dere tar godt i mot dem og forsøker å hjelpe til slik at alle føler seg velkommen.

Reidar skal ha 3 ukers ferie fra den 28. juni og i denne perioden er det Raymond som ivaretar deres og klubbens interesser.

Ha en fin helg.

Reidar og Raymond

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 15

Årsmøtet SAFE i Archer: Vel gjennomført årsmøte. Årsmøtet ble gjennomført på Quality Hotel Gardermoen og …

Ukeinfo, uke 14

Årsmøtet SAFE i Archer: På tirsdag starter årsmøtet til SAFE i Archer. Første dagen vil …

Påskehilsen

Vi ønsker deg og dine en god påske! Nå er det endelig påskefri for mange, med …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags