archer@safe.no

Uke info, uke 20

Jeg er overbevist om at det i løpet av sommeren vil bedre seg i det markedet vi opererer i. Jeg har ikke noe konkret å komme med, men signaler vi mottar er positive og det ser ikke ut som om nedskjæring er det som kommer.
Nå skal det sies at jeg er evig optimist, men jeg tror bunnen har vært nådd.

Det har i flere år vist seg at våren kommer med mange hendelser. Om det er det at mannskapene blir våryr og ”glemmer” grunnleggende ting, er vanskelig å si. Jeg oppfordrer dere alle til å følge prosedyrer og ikke ta ”snarveier”. I lengden vil dette alltid straffe seg. Følg med og vær oppmerksom.
Som dere sikkert forstår har mye av arbeidet på klubbkontoret vært enkeltsaker, av forskjellig alvorlighetsgrad.
Mange spørsmål går også på RP. og avspasering. Alle som ble flyttet inn i RP. og som er med på stillingsreduksjons avtalen, fikk umiddelbart godskrevet 168 timer på årsverket og det må nødvendigvis merkes på årsverket.
For de skift som hadde sendt sin TV. til årsmøte i SAFE i Archer skal også ha fått en del tilbakemeldinger rundt dette med avspasering / ferie. Iht. Tariffavtalen har alle rett på en sammenhengende 4 uker ferie i perioden mai – september. Mange har etterlyst en 10 uker friperiode, da de hadde sett for seg dette da avtalen ble inngått. Det er nesten umulig å gi alle 10 uker fri i den nevnte perioden, men noen får det sikkert. Det bedriften gav beskjed om på årsmøtet vårt var at de skulle bestrebe seg på å få til en ordning der alle som ønsket det og det var praktisk mulig, skulle få 6 uker fri, sammenhengende.
Dere må i så tilfelle melde dette ønsket inn til bedriften.

Reidar vil fra den 16. ta ut en ukes ferie og Raymond vil i denne perioden styre kontoret.

Til slutt vill vi ønske dere en riktig fin grunnlovs feiring. Kos dere alle og husk det er lov å spise så mange pølser og is, som en ønsker. :))

Reidar & Raymond.

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 15

Årsmøtet SAFE i Archer: Vel gjennomført årsmøte. Årsmøtet ble gjennomført på Quality Hotel Gardermoen og …

Ukeinfo, uke 14

Årsmøtet SAFE i Archer: På tirsdag starter årsmøtet til SAFE i Archer. Første dagen vil …

Påskehilsen

Vi ønsker deg og dine en god påske! Nå er det endelig påskefri for mange, med …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags