archer@safe.no

Uke info, uke 19

Fagforeningene har i dag vært i drøftelsesmøte angående bemanningsbehovet videre fremover.

Vi er glad for at vi har kommet frem til enighet om at det i denne omgang ikke vil bli oppsigelser, men permitteringer. I denne omgang vil 70 årsverk i PB (plattformboring) bli permittert, noe som er færre enn vi først hadde fryktet. De første permitteringsvarslene vil gå ut til de ansatte allerede nå før helgen. Permitteringsvarslene vil bli sendt ut både på epost og i brevform fortløpende kommende uker. Arbeidsmengden i PB fremover er usikker. Slik vi ser situasjonen nå, håper vi på at permitteringene ikke vil vare lengre enn i 12 uker. Bedriften og fagforeningene vil ha nye møter etter 8 uker og deretter hver 4. uke, dersom behovet fortsatt er der. Av den grunn har vi i tråd med hovedavtalen, valgt å permittere ut fra felt/installasjon.

Info som bedriften sendte ut til alle ansatte i dag er lagt ut på SAFE i Archer sitt intranett under “Medlem” –> “Nyheter”, logg deg inn her!

Det er fortsatt tidlig å si, men vi håper at vi med denne runden har nådd bunnen, i hvert fall for Archer sin del.

Vi har pr. dd. en oljepris på 47-48 $ fatet, dersom oljeprisen ikke synker har vi stor tro på at det vil bli større aktivitet i oljebransjen i tiden som kommer.

Reidar Rikstad har ferie denne og neste uke, ber derfor om at dere i denne perioden kontakter Raymond Hauge pr. epost eller telefon.

Vi vil også ønske alle en god pinsehelg og en riktig fin 17. mai.

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 15

Årsmøtet SAFE i Archer: Vel gjennomført årsmøte. Årsmøtet ble gjennomført på Quality Hotel Gardermoen og …

Ukeinfo, uke 14

Årsmøtet SAFE i Archer: På tirsdag starter årsmøtet til SAFE i Archer. Første dagen vil …

Påskehilsen

Vi ønsker deg og dine en god påske! Nå er det endelig påskefri for mange, med …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags