archer@safe.no

Uke info, uke 11

Det har naturlig nok vært mange telefonsamtaler og mange 15.1 møter denne uken. Vi har også hatt drøftelsesmøter med bedriften og er ennå ikke helt i mål med disse møtene. Som kjent har bedriften valgt å ikke følge ren ansiennitet ved denne oppsigelses runden. Selv om vi ennå ikke er ferdig med drøftelsene er det helt klart at begge fagforeningene i Archer ikke kan akseptere dette. Vi har dessverre ikke mer å meddele dere i denne omgang. Vi er enig med bedriften om å fortsette forhandlingene på mandag.

Vi fikk i går info om at det på ett allmannamøte på Valhall IP ble informert om at riggen skulle starte å bemanne opp 01.jan.2017. Vi tok dette opp med bedriften i dag og bedriften kunne bekrefte at de hadde hørt ryktene, men de hadde ikke fått noen formell henvendelse fra BP. Så lenge det ikke foreligger noe bestilling eller bekreftelse fra BP, må vi bare håpe på at disse positive ryktene vil bli gjennomført.

Dersom det er noen som enda ikke har fått genser, kan dere sende mail til klubbkontoret med antall, størrelse, rigg, kontakt person og når vi skal sende disse offshore.

Hilsen
Reidar og Raymond

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 15

Årsmøtet SAFE i Archer: Vel gjennomført årsmøte. Årsmøtet ble gjennomført på Quality Hotel Gardermoen og …

Ukeinfo, uke 14

Årsmøtet SAFE i Archer: På tirsdag starter årsmøtet til SAFE i Archer. Første dagen vil …

Påskehilsen

Vi ønsker deg og dine en god påske! Nå er det endelig påskefri for mange, med …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags