archer@safe.no

Uke info, uke 11

Det har naturlig nok vært mange telefonsamtaler og mange 15.1 møter denne uken. Vi har også hatt drøftelsesmøter med bedriften og er ennå ikke helt i mål med disse møtene. Som kjent har bedriften valgt å ikke følge ren ansiennitet ved denne oppsigelses runden. Selv om vi ennå ikke er ferdig med drøftelsene er det helt klart at begge fagforeningene i Archer ikke kan akseptere dette. Vi har dessverre ikke mer å meddele dere i denne omgang. Vi er enig med bedriften om å fortsette forhandlingene på mandag.

Vi fikk i går info om at det på ett allmannamøte på Valhall IP ble informert om at riggen skulle starte å bemanne opp 01.jan.2017. Vi tok dette opp med bedriften i dag og bedriften kunne bekrefte at de hadde hørt ryktene, men de hadde ikke fått noen formell henvendelse fra BP. Så lenge det ikke foreligger noe bestilling eller bekreftelse fra BP, må vi bare håpe på at disse positive ryktene vil bli gjennomført.

Dersom det er noen som enda ikke har fått genser, kan dere sende mail til klubbkontoret med antall, størrelse, rigg, kontakt person og når vi skal sende disse offshore.

Hilsen
Reidar og Raymond

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 28

Sommertid: Det virker som det fremdeles er sommertid, selv om været på Vestlandet ikke bærer …

TV konferanse 16.-18.sep.2024

SAFE i Archer arrangerer tillitsvalgt konferansen på Kielfergen, Oslo-Kiel tur/retur.Vi oppfordrer på det sterkeste alle …

Ukeinfo, uke 27

Sommertid: Det er absolutt sommertid, selv om været på vestlandet ikke bærer preg av det.Handover …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags