archer@safe.no

Uke info, uke 10

Veslefrikk A.
Det er mange som etterspør status i denne saken. Vi venter på et møte med bedriften, men de skal først møte Statoil. Dette er etter de vi har klart å bringe på det rene, på førstkommende onsdag. Vi håper å få til et møte med bedriften kort tid etter det.

Tariffkonferanse.
SAFE har avholdt tariffkonferanse med mange spennende forelesere. Foredraget om pensjon, var særdeles interessant og vil bli lagt ut på medlemssiden på hjemmesiden til www.safeiarcher.no
De lønnskrav som dere i havet har sendt inn, ble alle ivaretatt på konferansen.
Det var ikke alle de forslag dere kom med, som kom inn på den prioriterte listen, men alle krav er med.
Det er ennå et stykke frem til vi skal forhandle, men datoene er satt til 26. – 28. mai.

Egenmelding i 15 dager.
Som vi har informert om tidligere skal det på Veslefrikk igangsettes en prøveordning med inntil 15 dager egenmelding. Vi håper at dette kan være en ordning som bidrar med å få ned sykefraværet.
Vi er dessverre i en situasjon som vi ”ikke kan leve med.” Vi hadde på slutten av året en trend på sykefraværet som var meget positiv. Denne har nå i starten av året snudd og vi er i en periode der sykefraværet har økt.
Så hvorfor ta dette opp og belyse det i uke info?
Da vi i 2011 fikk helseforsikring, ble det besluttet at bedriften skulle gi denne en evalueringsperiode på 3 år. Dersom sykefraværet i denne perioden ”gav en gevinst” som følge av denne helseforsikringen, ville ikke bedriften garantere at denne ble videreført.
Jeg er en av dem som virkelig har hatt en stor gevinst av denne forsikringen og ønsker selvfølgelig at alle mine kollegaer skal kunne benytte seg av det samme, dersom behovet skulle dukke opp.
Så hva kan hver enkel bidra med?
Vi kan benytte egenmelding ved korttidsfravær, det er da ”enklere” å komme tilbake,
f. eks midt i turen. Det er viktig å ta kontakt med den som er borte, slik at ”avstanden” tilbake til jobb, blir kortest mulig.

Årsmøte, igjen.
Er den tillitsvalgte på ditt skift påmeldt?
Dersom ikke, har dere mulighet til å melde dere på i løpet av helgen.

Saker på klubbkontoret.
Vi har mottatt en del henvendelser til klubbkontoret av ”privat” karakter. Noen av disse er tidkrevende, men flere av de er heldigvis løst og de andre jobber vi med.
Trenger du hjelp, ta kontakt.

Ha en riktig fin helg.

Reidar og Raymond.

 

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 28

Sommertid: Det virker som det fremdeles er sommertid, selv om været på Vestlandet ikke bærer …

TV konferanse 16.-18.sep.2024

SAFE i Archer arrangerer tillitsvalgt konferansen på Kielfergen, Oslo-Kiel tur/retur.Vi oppfordrer på det sterkeste alle …

Ukeinfo, uke 27

Sommertid: Det er absolutt sommertid, selv om været på vestlandet ikke bærer preg av det.Handover …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags