archer@safe.no

Uke info, uke 10

Det har igjen vært en travel uke og det har denne uken også vært mange spørsmål fra medlemmer.

Vi svarer så godt vi kan, men noen av spørsmålene krever litt mer avklaring, så de har vi naturlig nok ikke noe svar på ennå.

Det har også vært en uke med mye reising. Vi var i møte med bedriften på mandag, vedrørende Weatherford. Vi diskuterte gjennom sakens tilstand, men det ser foreløpig veldig fastlåst ut. Foreningene vil ta de nødvendige skritt for å komme videre med saken.

Vi har også en del beregninger fra de som har vært i RP. i 2016 og som har vært sykemeldt. Igjen venter vi på en avklaring opp mot bedriften. Vi skal ha mnd. møte på torsdag og håper vi kan få en avklaring da.

Industri Energi i Archer har denne uken avholdt årsmøte. I det gode samarbeidets ånd var Reidar invitert til et lite innlegg på årsmøte og påfølgende middag. Slik samarbeidet fungerer i Archer er til stor nytte for alle medlemmene og vi vil forsøke å videreføre dette så lenge som mulig. Leder i IE i Archer, Oddvin Andreassen er invitert til første dag og middag på SAFE i Archer sitt kommende årsmøte.

Det er også svært viktig at alle tillitsvalgte på alle skift deltar på årsmøte. Om du lurer på om du har rett til å delta, ta kontakt med klubben.

De som ennå ikke har meldt seg på, kan gjøre dette her

Bedriften holdt også en orientering til de hovedtillitsvalgte om” rikets tilstand” og om Archer sin finansielle situasjon. Båndene mellom Seadrill og Archer er nå helt brutt og vi er ikke lenger avhengig av Seadrill og deres finansielle situasjon. Det betyr at vi har en trygg og god arbeidsplass å gå til, de av oss som fremdeles er så heldig å være i arbeid.

Bedriften har gitt oss signaler om at i enkelte stillinger, har en et overtall av ansatte. Hvor mange og hvem, vet vi ennå ikke og vi avventer at bedriften kaller inn til drøftelsesmøte før vi går ut med spekulasjoner. Vi har likevel hørt at enkelte offshore snakker høyt om tall. Dette er vi i klubben gjort kjent med og vi forholder oss til offisiell informasjon fra bedriften. Når denne foreligger, vil vi orientere om dette her på hjemmesiden.

 

Ha en fin helg

Raymond og Reidar

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 28

Sommertid: Det virker som det fremdeles er sommertid, selv om været på Vestlandet ikke bærer …

TV konferanse 16.-18.sep.2024

SAFE i Archer arrangerer tillitsvalgt konferansen på Kielfergen, Oslo-Kiel tur/retur.Vi oppfordrer på det sterkeste alle …

Ukeinfo, uke 27

Sommertid: Det er absolutt sommertid, selv om været på vestlandet ikke bærer preg av det.Handover …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags