archer@safe.no

Uke info, Uke 10

Først og fremst ønsker jeg å takke alle fordi de har stilt opp for sine kollegaer og at 85 % av de ansatte i Archer plattformboring, offshore, er med og redder 150 arbeidsplasser. Jeg ble oppringt av Offshore.no og gav noen kommentarer til dem. At dette skulle være å lese på en stor del av nettavisene, bare noen timer etter, hadde jeg ikke trodd. Det viser bare hvor stor den innsatsen dere ansatte har gjort er. Dette legger de merke til over alt og jeg håper også operatørene legger merke til dette. Da vet de at når vi gir Archer en kontrakt, har de dedikerte ansatte som gir alt for firma og sine kollegaer. La oss da håpe at de ser på Archer ansatte som den foretrukne arbeider. De vet i alle fall at de får gode folk, som de kan stole på.

Til de av dere som nå vil få en endring,  som følge av stoppen på Veslefrikk, Valhall og Ula/Gyda og som derfor blir overført til RP. Gi beskjed til bedriften om planlagte ferier, sosiale hendelser og andre ting som gjør at dere må låse friperioder. Jo tidligere dere gir beskjed til bedriften, jo større mulighet har de til å ta hensyn til det.
Det gjelder selvfølgelig også om du er en av de som sa ja til redusert lønn/ arbeidstid. Dersom du har ønsker om en spesiell friperiode, gi bedriften beskjed så tidlig om mulig. Det er jo overhode ikke garantert at du får fri akkurat når du ønsker, men du øker muligheten betraktelig ved å gi beskjed.

Jeg vil også minne alle tillitsvalgte om det kommende årsmøtet 14-16. april i Stavanger. Her er muligheten til å gi tilbakemelding til styret, AU og leder. Husk derfor og meld deg på, eller send den som er varatillitsvalgt på skiftet.
Les mer om årsmøte

Om dere ikke ennå har en SAFE tillitsvalgt på skiftet, så foreta et valg og gi deretter beskjed til oss om valgt. Om nødvendig ta kontakt med klubbkontoret så skal vi hjelpe til.

Det har vært og er fortsatt, vanskelige saker å gripe tak i når det gjelder bemanning og sysselsetting. Vi har utfordringer også opp mot Oil Tools, Wireline, flaggavdeling og flere andre. Vi håper og tror likevel at de drøftelser vi hadde med bedriften i forkant av lønnsreduksjonen og avstemningen mot denne, tok høyde for de utfordringene vi ser fremover.

Ha en fin helg.

Reidar og Raymond.

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 28

Sommertid: Det virker som det fremdeles er sommertid, selv om været på Vestlandet ikke bærer …

TV konferanse 16.-18.sep.2024

SAFE i Archer arrangerer tillitsvalgt konferansen på Kielfergen, Oslo-Kiel tur/retur.Vi oppfordrer på det sterkeste alle …

Ukeinfo, uke 27

Sommertid: Det er absolutt sommertid, selv om været på vestlandet ikke bærer preg av det.Handover …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags