archer@safe.no

Uke 47 info

For de av dere som ikke skjønte den, betyr det for oss som jobber hele uken, endelig fredag.

Våre tanker denne fredagen går først og fremst til Lea, Raymond sin datter, som i natt mistet sin mor. Kreften har krevd et nytt offer. Vi forstår også at Raymond i dagene som kommer nødvendigvis ikke er like tilgjengelig som ellers.

Denne uken har vi hatt mnd. møte med bedriften, uten at de store sakene har vært på bordet. Vi har en uenighet med bedriften rundt lønnsoppgjøret til de landansatte i 2012. Sammen med Industri Energi i Archer har vi nå skrevet en uenighetsprotokoll.

Vi hadde også planlagt å sende ut en spørreundersøkelse til Veslefrikk A om skiftordningen og så be bedriften tilpasse helikoptrene, dersom det ble flertall for ny ordning. Nå har bedriften først valgt å gå til Statoil og se om det er mulig å få endret helikoptertidene, før vi sender ut undersøkelsen. Det er selvfølgelig også en måte å gjøre det på, som er like tilfredsstillende, sett fra vårt ståsted.

Onsdag og torsdag hadde vi nytt møte i område rederi. Frank Brox Nyheim ( Dolphin)måtte av personlige årsaker trekke seg fra lederstillingen i område. Arild Jenssen ( North Atlantic) har vært leder tidligere og sa seg villig til å på nytt tiltre som leder. Vi hadde et godt og nyttig område møte og situasjonen for ISO arbeiderene ble grundig behandlet. Området fattet også en støtteerklæring som vil bli lagt ut på hver enkelt klubb sin hjemmeside. Vi oppfordrer også alle våre medlemmer om å støtte opp om ”dagsingen” og gi sympati til alle som kjemper en kamp for sine rettigheter. Husk at vi alle har vært der, før vi fikk på plass vår nåværende tariffavtale.

Området har også startet behandlingen av neste års lønnsoppgjør. Vi har selvfølgelig mye arbeid igjen, før de endelige krav er ”spikret”. Det er likevel dere ute i havet som må komme med innspill. Det er dere som vet hvor skoen trykker.
Ha en riktig fin helg i havet og hjemme i hus og heim.
Raymond og Reidar.

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 15

Årsmøtet SAFE i Archer: Vel gjennomført årsmøte. Årsmøtet ble gjennomført på Quality Hotel Gardermoen og …

Ukeinfo, uke 14

Årsmøtet SAFE i Archer: På tirsdag starter årsmøtet til SAFE i Archer. Første dagen vil …

Påskehilsen

Vi ønsker deg og dine en god påske! Nå er det endelig påskefri for mange, med …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags