archer@safe.no

Uke 46 info

Det har blitt 2 uker siden siste info og dette skyldes flere ting. Både Raymond og Reidar var på SAFE sitt landsmøte den 5. – 7. november.

Reidar måtte melde forfall den 7., da jeg måtte inn å fikse på utseende.

Ikke fordi jeg er forfengelig, men fordi jeg dessverre fikk 2 brokk i operasjonssårene etter hjerteoperasjonen tidligere i år.

Det har gått helt fint, selv om det var en smertefull sak.

Jeg skal ikke skrive noe om selve landsmøte, dette kan dere lese om på SAFE sine sider.

Formen var likevel ikke verre enn at jeg kunne være med på ”julebordet” som Helge har invitert alle offshoreansatte fra Statfjord og Veslefrikk, på.

Oppmøtet på den første samlingen var stor og de tilbakemeldinger som har kommet klubben for øret er utelukkende positive. Faktisk er Helge så fornøyd at han planlegger ett nytt julebord for Statfjord, Veslefrikk også neste år.

Det er likevel en samling igjen den 3. desember og jeg håper den blir like vellykket som denne samlingen var. Jeg mener og tror at deltakerne fikk med seg masse nyttig informasjon og i tillegg fikk de møte de fleste i landoperasjonsteamet for disse feltene.

Ikke minst satt jeg meget stor pris på å møte kollegaer jeg ikke har sett og snakket med på årevis. Utenom dette var det også en fryd å se at det ansettes mange dyktige og trivelige ungdommer.

På førstkommende tirsdag skal vi ha mnd. møte med bedriften. Her tar vi opp aktuelle problemer som dere i havet, melder tilbake til oss. Det er fortiden ikke så mange saker vi ikke har fått løsning på, men til gjengjeld kan det være saker som nødvendigvis ikke er så enkel. Vi har likevel en god dialog med bedriften og håper å komme frem til løsninger på de fleste problemene.

Vi er helt avhengige av at dere ute, eller inne på kontorene på land, melder oss og forteller hva dere sliter med, dersom det er noe.

Vi kan opplyse på nytt om at det på Statfjord nå ikke skal være kombistillinger. Dette har jeg skrevet om tidligere, men det er tydeligvis ikke alle som har fått det med seg. Den siste vi hadde var CRI / dekk, CRI/mek. Disse skal nå være vekke fra POB listen og nå skal det stå CRI, dekk, mek. osv. Det betyr ikke at de som er i CRI ikke skal være med å hjelpe til andre plasser, dersom de har tid til overs. De som har ”dekk” utdannelse, rapporterer til dekksformann og de som er mekanikere rapporterer til vedlikeholdsleder.

 

Ha en riktig fin helg, alle sammen.

Raymond og Reidar.

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 28

Sommertid: Det virker som det fremdeles er sommertid, selv om været på Vestlandet ikke bærer …

TV konferanse 16.-18.sep.2024

SAFE i Archer arrangerer tillitsvalgt konferansen på Kielfergen, Oslo-Kiel tur/retur.Vi oppfordrer på det sterkeste alle …

Ukeinfo, uke 27

Sommertid: Det er absolutt sommertid, selv om været på vestlandet ikke bærer preg av det.Handover …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags