archer@safe.no

Uke 38 info

Vi venter fremdeles på bedriftens svar på protokollen vår opp mot Veslefrikk.
Vi har derfor ikke noe nytt å formidle til dere om denne nå, men igjen, tariffavtalen er fremdeles gjeldende.

Vi ble av bedriften invitert til å være med på «brainstorming» opp mot Archers grunnleggende verdier. Vi har fått ny CEO og han ønsker nok å sette sitt preg på bedriften ved å tilpasse verdiene til det han mener er Archers styrke. Vi fikk fremmet våre synspunkter

De største utfordringene for tiden er nok Gyda og borestoppen der. Dette er saker vi jobber med og håper å komme frem til gode ordninger som løser våre utfordringer.
På Ekofisk er det fortiden ikke behov for alt personellet, noe som medfører at personellet blir spurt om å reise på andre prosjekt. En har da ikke generelt anledning til å si nei. Det finnes nok unntak, men regelen er at lønnsplikt medfører arbeidsplikt. Dersom en da ikke stiller til utreise, kan bedriften ha rett til å stoppe lønn.

Stoppe lønn gjør også bedriften når de er inne og betviler sykemeldinger. Dessverre har vi vært borti tilfeller der dette har skjedd. Skal ikke ta opp dette noe mer, men bare minne på at vi har gode velferdsordninger med lønnet og ulønnet permisjon. Vi har også en god ordning med egenmelding. Vi kan bare oppfordre de som har behov, ta kontakt, enten med klubbkontoret eller bedriften, så finnes det løsninger.

Klubben har også fått melding om at det på Emerald Modulriggen som er i operasjon utenfor New Zealand er følgene spennende stillinger ledig:  
Rig Mechanic
Rig Electrician
Toolpusher
Senior Toolpusher

Ta kontakt med HR dersom dette kan være noe for deg.

For å se et klipp fra Emerald klikk her.

Ha en fin helg.

Raymond og Reidar.

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 15

Årsmøtet SAFE i Archer: Vel gjennomført årsmøte. Årsmøtet ble gjennomført på Quality Hotel Gardermoen og …

Ukeinfo, uke 14

Årsmøtet SAFE i Archer: På tirsdag starter årsmøtet til SAFE i Archer. Første dagen vil …

Påskehilsen

Vi ønsker deg og dine en god påske! Nå er det endelig påskefri for mange, med …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags