archer@safe.no

Oppdatert info uke 51

Oppdateringer i slutten av uken.

Det skjer nye ting hver dag og ikke alt er like positivt. Vi fikk i dag beskjed om at White Rose prosjektet, som var ledet fra Houston og supporter fra Newcastle, er stoppet. Dette fordi dagens oljepriser er for lav til å drive dette feltet lønnsomt. Det blir spennende å se om jobben forsetter når oljeprisen kommer opp igjen, eller om de velger andre løsninger for dette feltet. Nå rammer dette selvfølgelig først og fremst Aberdeen og de fra Newcastle som skulle overføres til Aberdeen. Det er likevel også mulig at dette får betydning for DFE og landorganisasjonen i Norge.

Veslefrikk.
Vi var lovet at bedriften skulle snu tilbake til ”gammel” skiftordning allerede sist fredag. Det viste seg at det ikke har skjedd, men vi aksepterer forklaringen fra bedriften. Det har vært svært dårlig og varierende vær i Bergen i det siste, med mye lyn og torden. Dette har gjort det uforutsigbart med helikopter og avløsning av mannskapene. Vi er nå enige med bedriften om at de som reiste ut i dag, får beskjed om at det skiftes tilbake til natt / dag rotasjon i løpet av denne turen.

Ha en fin helg.

Reidar og Raymond.

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 28

Sommertid: Det virker som det fremdeles er sommertid, selv om været på Vestlandet ikke bærer …

TV konferanse 16.-18.sep.2024

SAFE i Archer arrangerer tillitsvalgt konferansen på Kielfergen, Oslo-Kiel tur/retur.Vi oppfordrer på det sterkeste alle …

Ukeinfo, uke 27

Sommertid: Det er absolutt sommertid, selv om været på vestlandet ikke bærer preg av det.Handover …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags