archer@safe.no

Informasjon fra Archer og Statoil

Alle skal ha fått følgende informasjon sendt hjem på e-post.For å sikre oss at alle nåes legger vi ut informasjonen på hjemmesiden vår.

Vi er alle sterkt berørt og preget av den tragiske helikopter ulykken I går. Våre ansatte, både offshore og onshore, vil ha et stort behov for informasjon for å søke trygghet for egen situasjon.

Archer sin ledelse, verneapparat, tillitsvalgte og helsepersonell via vår samarbeidspartner International SOS ( Kokstad bedriftshelsetjeneste) er tilgjengelig for alle som måtte ha behov for å snakke med noen.

Vi oppfordrer derfor alle som føler behov for det om å ta kontakt med  enten sin leder, verneombud, tillitsvalgt eller å ringe International SOS på tlf 959 20 191. Der vil en treffe kvalifisert helsepersonell.

Archer sin ledelse vil være tilstede på utreisemøtene for informasjon og spørsmål. Vi vil i løpet av en uke etter hjemkomst ta kontakt med de som har vært offshore denne helgen for å høre hvordan den enkelte har det.

Vedlagt informasjon er sendt ut av Statoil. Vi henviser til denne og håper at informasjonen vil kunne gi noe svar på noen av de tanker og følelser som oppstår i slike situasjoner.

Våre tanker går først og fremt til de etterlatte og familier som har mistet sine kjære og til de som har mistet gode arbeidskollegaer.

Informasjon fra Statoil

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 15

Årsmøtet SAFE i Archer: Vel gjennomført årsmøte. Årsmøtet ble gjennomført på Quality Hotel Gardermoen og …

Ukeinfo, uke 14

Årsmøtet SAFE i Archer: På tirsdag starter årsmøtet til SAFE i Archer. Første dagen vil …

Påskehilsen

Vi ønsker deg og dine en god påske! Nå er det endelig påskefri for mange, med …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags