archer@safe.no

Borestans på Ekofisk K

Ekofisk
Archer ble i dag informert av ConocoPhillips om reduksjon fra to til en boreoperasjoner, EkoK går i borestans februar/mars 2016. Det vil da bli Eldfisk Bravo som kjører videre. Bravo crew er planlagt til EkoX i slutten av 2016 begynnelsen av 2017. Da er det planer at det også blir oppstart EkoK. Det vil si 2 boreoperasjoner. Riggene skal varm lagres, så der blir litt bemanning igjen på EkoK og EkoX.
Denne endringen vil få negative konsekvenser for sysselsettingen i Archer. Dette er dypt beklagelig. Hva disse endringene vil medføre, kommer vi tilbake til etter drøftelsene mellom bedriften og fagforeningene.

Flaggavdelingen
Reduksjon av flaggavdeling er gjennomført, denne reduksjonen har ført til mange vanskelige situasjoner for vårt personell ute på riggene. Endringen som ble gjennomført rettet mot avvik til N-R003 er midlertidig trukket tilbake inntil CopNo har gjennomført en ny MOC (managment of change). Det betyr at vi må ha godkjent anhuker med på alle hiv som ikke er å regne for enkle. CopNo må skaffe denne personen til veie. Archer utfører ingen hiv som ikke er iht. regelverket.

UGV
Gyda RFO er utsatt inntil videre etter Repsol har overtatt.
Valhall IP begynner RFO i April 2016.
Der er også spenning rundt forlengelse på Gyda og Ula/Valhall kontraktene.

Topaz
Topaz har arbeid til februar så blir det nedringing fram til april. Det er fortsatt interesse for modulrigg med anbudsprosess på norsk og UK sektor.

Veslefrikk
Veslefrikk er fortsatt usikker, vi håper på tilbakemedling innen midten av oktober.

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 28

Sommertid: Det virker som det fremdeles er sommertid, selv om været på Vestlandet ikke bærer …

TV konferanse 16.-18.sep.2024

SAFE i Archer arrangerer tillitsvalgt konferansen på Kielfergen, Oslo-Kiel tur/retur.Vi oppfordrer på det sterkeste alle …

Ukeinfo, uke 27

Sommertid: Det er absolutt sommertid, selv om været på vestlandet ikke bærer preg av det.Handover …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags