archer@safe.no

Ukes info, uke 24

Denne uken startet med at Reidar og Raymond som de siste leietakere i Travbaneveien 3, pakket ned alt på kontoret og tilhørende lager. Raymond blir heretter å treffe på hjemmekontor, men med samme e-post og mobiltelefon nummer. Reidar har i en tid hatt kontor i Bergen og vil fortsette på dette kontoret. Det er på Kokstadflaten 11 og e-poster og telefon nummer er det samme som tidligere.

Begge treffes på safe@safeiarcher.no

Pensjon
Tirsdag og onsdag hadde område rederi en gjennomgang av forslag til ny pensjonsordning for de ansatte på NR.

Jeg skal ikke gå i detaljer om dette forslaget og endringene som er foreslått i sjømannspensjonen. Vi vil lage til et område på hjemmesiden, hvor vi legger ut en presentasjon av forslaget.

I korte trekk går det ut på at alle i NR 1. august 2016 går fra ytelse til innskuddspensjon. Det vil bli foretatt en beregning på hver enkelt som viser hvor mye en blir kompensert. Det er en forutsetning at alle kompenseres for beregnet tap, fullt ut.

Vi skal sammen med SAFE få sendt ut en brosjyre / informasjonsskriv om ordningen.

Ikke ring oss ned med spørsmål om din beregning osv. Vent til dere har fått lese presentasjonen på hjemmesiden vår og informasjonsskrivet.


Klubbledermøte
Torsdag og fredag har gått til klubbledermøte for hele SAFE. Her ble årets regnskap godkjent og videre planer lagt. Vi har diskutert strategier og utfordringer for de ulike fagområdene i SAFE.

For område rederi diskuterte vi også en strategi opp mot meklingen som starter hos meklingsmannen i Oslo på mandag kl.10:00

SAFE har i første omgang varslet plassfratredelse for 79 medlemmer. Dette gjelder SAFE medlemmene på Rowan  Viking og Rowan Gorilla som er ansatt i Rowan Norway Ltd. Og forpleiningsselskapet Sodexo.

SAFE i Archer er gjort kjent med at IndustriEnergi har varslet plassfratredelse for IE sine medlemmer på Statfjord B. Dersom det er SAFE medlemmer tilstede på SFB, vil disse mest sannsynlig bli permittert. Reglene for ansatte som rammes av en konflikt hvor de kan dra nytte av resultatet av konflikten ( streiken), har ikke rett til dagpenger fra NAV og de som er SAFE medlemmer vil derfor motta streikebidrag.

Les Streikehefte her:
[gview file=”https://www.safeiarcher.no/wp-content/uploads/2016/06/Streikehefte-SAFE.pdf”]

 

Ha en fin helg.

Reidar og Raymond

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 15

Årsmøtet SAFE i Archer: Vel gjennomført årsmøte. Årsmøtet ble gjennomført på Quality Hotel Gardermoen og …

Ukeinfo, uke 14

Årsmøtet SAFE i Archer: På tirsdag starter årsmøtet til SAFE i Archer. Første dagen vil …

Påskehilsen

Vi ønsker deg og dine en god påske! Nå er det endelig påskefri for mange, med …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags