archer@safe.no

Uke info, torsdag

Vi prøver å snu alle «steiner» for å få ned overtalligheten og flere muligheter er diskutert. Hovedmålet er å beholde så mange arbeidsplasser som mulig og en av mulighetene er å gå på en ny 17,3% redusert arbeidsavtale. Vi har sendt avtalen til SAFE for at de skal sjekke at alt er innenfor tariffavtalen.

Om vi ikke kommer frem til noen avtale, må vi dessverre gå til ytterligere oppsigelser, noe som vil bli sendt ut i nær fremtid. Antallet på oppsigelsene er ukjent, men 120 årsverk er nevnt. Dette tallet kan reduseres om vi får til en ny 17,3% avtale. Reduksjonen er avhengig av hvor mange som frivillig stemmer ja til avtalen. Jeg vil oppfordre alle til å lese på hjemmesida spørsmål og svar angående ordningen som er lagt ut her.

Også i engineering er det problemer og offshore har vi kun 2 arbeidsplasser igjen. Resten av arbeidsstyrken er enten sagt opp eller vil være permittert. Det samme problemet avspeiles også innen land organisasjonen i engeneering, der vi vil få en ny runde med permitteringer.

Med hilsen

Reidar og Raymond.

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Ukeinfo, uke 28

Sommertid: Det virker som det fremdeles er sommertid, selv om været på Vestlandet ikke bærer …

TV konferanse 16.-18.sep.2024

SAFE i Archer arrangerer tillitsvalgt konferansen på Kielfergen, Oslo-Kiel tur/retur.Vi oppfordrer på det sterkeste alle …

Ukeinfo, uke 27

Sommertid: Det er absolutt sommertid, selv om været på vestlandet ikke bærer preg av det.Handover …

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags